Vidékfejlesztési Program

2024.03.14. 16:45

Külterületi utak aszfaltozására nyert támogatást Lakitelek

Több mint 230 millió forintot nyert külterületi utak aszfaltozására a lakiteleki önkormányzat – adta hírül a település közösségi oldalán Madari Róbert, polgármester. Közleményéből kiderül, hogy a Vidékfejlesztési Program keretén belül 95 százalékos intenzitású támogatást nyert el az önkormányzat, azaz a 234 513 399 forint támogatás mellé 12 342 815 forint önerőt kell biztosítani. A beruházás során a Kapásfalusi Avar utca egészében, a Kása dűlő egészében és a Budai sor egy szakasza kap aszfaltburkolatot.

Vajda Piroska

A sikeres közbeszerzési eljárás során a legkedvezőbb ajánlatot a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Zrt. adta. A munkaterületet március 13-án vette át a kivielező cég, amely a napokban elkezdi az előkészítési, rendezési munkálatokat. A tervek szerint év végére mindhárom útszakaszon befejeződnek a munkálatok – írja a polgármester, aki arról is beszámol, hogy a felújított utakon forgalom lassító tárgyakat is kihelyeznek majd. 

önkormányzat, támogatás, utak
Külterületi utak aszfaltozására nyert támogatást Lakitelek
Forrás: Lakitelek Önkormányzata közösségi oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában