Kosárlabda

2024.05.18. 12:25

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét hazai pályán zárja az idényt

A Paks elleni, szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzéssel lezárja a 2023-24-es évadot a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Nyitray András

Szerdán magabiztos sikerrel biztosította NB I. A-csoportos tagságát a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Kaposvárral szemben. Szombaton 18 órakor a Paks lesz a Messzi István Sportcsarnokban a hírös városiak ellenfele a szezon utolsó megmérettetésén. 

Duna Aszfalt DTKH Kecskemét, kosárlabda, mérkőzés
A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét hazai pályán zárja az idényt
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– Természetes, hogy mindenkinek nagy kő esett le a szívéről a szerdai sikert követően – nyilatkozta Ivkovic Stojan szakmai igazgató. – Kecskemét megmutatta az összefogás erejét, nagyon sokan szurkoltak nekünk, és ez nagyon jól esett mindenkinek a csapatnál. Bebizonyosodott, ha bízunk egymásban, és dolgozunk, akkor bármilyen nehézség jöhet szembe, sikerül megoldanunk. Egy ilyen nehéz és stresszes év után az utolsó meccsen bármi lehet. Számunkra azért fontos a Paks elleni meccs, mert akkor sikerül a playout mini bajnokságát pozitív mérleggel zárni. Mivel egy nagyon intenzív időszakon vagyunk túl, a játékosok egészségét is szem előtt kell tartanunk. Marko Lukovic a legutóbbi meccset is már sérüléssel vállalta, ő nem fog játszani. Ivkovic Milánnak is vannak gondjai térdével, meglátjuk még, hogy bevethető lesz-e. Szurkolóinkra az évad utolsó megmérettetésén is számítunk – zárta gondolatait Ivkovic Stojan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában